Hotelleje i Las Vegas næsten gratis

At finanskrisen stadig raser i højeste gear i USA kommer også til udtryk når man ser på priserne på hotelleje i USA. Mange af de store hoteller har således været nødt til at give store rabatter for at leje deres værelser ud. Nogle af de mest ekstreme tilfælde ses i Las Vegas hvor hotelpriserne i forvejen er utroligt lave idet de enkelte hoteller satser på at gæsterne til gengæld vil bruge nogle af deres penge på casinoerne.

At dolleren samtidigt er faldet til det kurs 5,11 i forhold til den danske krone, det leveste niveau i over et år er kun med til at gøre det endnu billigere at leje værelser.

Et af de mest ekstreme tilfælde ses nedenfor. Ned til 39 kr per nat for et hotelværelse i fornuftig kvalitet, så bliver det vist ikke billigere.



Alt hvad du skal gøre er at gå ind på Expedia.dk og vælge "Hotel" og derefter Las Vegas. Indtast tidspunkt og sorter derefter hotellerne efter pris. Priserne ændrer sig naturligvis hele tiden men der vil være gode chancer for du kan finde noget lige så billigt. Det er oftest en fordel at booke værelset lige inden afrejse da man så kan få de største rabatter.

God fornøjelse