Billige all inclusive rejser 2010

Antallet af solgte all-inclusive rejser har været stærkt stigende i 2009 alt tyder på at samme tendens vil gøre sig gældende i 2010.

"Det er blevet ekstremt populært. Det koster lidt mere, men til gengæld kender man udgiften hjemmefra, og det er vigtigt for folk i krisetider som nu. Vores rejsende går lidt mere op i at have styr på forbruget, så all inclusive er meget mere populært i dag end for bare et år siden," bekræfter divisionschef hos FolkeFerie, Martin Ebmark.

Man kan spare penge ved at vælge en all inclusive destination til ferien, men det kræver at man planlægger ferien med omtanke. Tager man på mange ture uden hvor hotellet så man derfor er nødt til at spise ude krymper besparelsen hurtigt.

Man bør samtidig gøre sig overvejelser om man vil snyde sig selv for de kolonatiske oplevelser som de små restaurenter i højere grad kan tilbyde. Men tager man kun på ferie for at ligge ved poolen og slappe af er der uden tvivl store besparelser at hente.
Star Tour har beregnet, hvor meget hvor meget man kan spare ved at vælge all inclusive på steder som Mallorca, Cypern, Kreta, Rhodos og Tyrkiet, og af beregningerne fremgår det, at der er mindst 35 procent at spare hvis man vælger all inclusive frem for selv at købe måltiderne lokalt. Dette gælder hvis man er afsted to voksne og to børn som er under 12 år.